PRÁZDNINOVÁ OTEVÍRACÍ DOBA (1. 7.- 31. 8. 2024):

PO: 10:00 – 12:00   14:00 – 18:00
ÚT:                             13:00 – 18:00
ST: 10:00 – 12:00   14:00 – 18:00
ČT: ZAVŘENO
PÁ: ZAVŘENO

19.-23. 8. 2024: ZAVŘENO

S Celitinem už nejsem „otrok“ jídla

Ráda bych se s Vámi podělila o moji zkušenost s Celitinem. Je to finančně pro každého dostupný zázrak. Pro mě je jeho cena opravdu uchvacující. Mám žlučové kameny, moje tělo v podstatě skoro netrávilo z důvodu mého průchodu velmi těžkým životem plným nebezpečí, strachu o holý život a s tím spojené deprese. Vůbec jsem nevěděla čím začít, když jsem se před rokem a půl dostala k Energy. V podstatě jsem nemohla šlápnout vedle, protože jsem potřebovala úplně všechno. Nemusela jsem se ani testovat, abych věděla, co ve mně je. Prokousala jsem se tedy postupně užíváním Regalenu, Renolu, detoxikací, vitaminy, minerály atd. V podstatě jsem postupně projela celý sortiment. Někdy jsem se k něčemu vrátila... podle potřeb těla.

Ale zaujal mě Celitin, a to nejen svou cenou, ale nějak mi nešlo ho koupit dřív. Loni na podzim na něj došla řada. Užívaly jsme ho s dcerou podle návodu asi 3 měsíce... celkem každá 1,5 balení, myslím. Popis tohoto produktu byl pro nás šitý, v každém bodu na nás pasoval. Mně se tak dokonale spravilo zažívání, že zas konečně vím, co je hlad a mít snídani, oběd a lehoučkou večeři. Někdy ani to nepotřebuji, když obědvám později. Nemusím už tláskat páté přes deváté a mlsat sladké, protože se mi začaly vstřebávat živiny z jídla do těla a netrpím nutriční podvýživou. Díky tomu pomaličku hubnu, když mě tělo nenutí tolik jíst, protože už dostává, co potřebuje. Dcera se hodně zklidnila psychicky, a tudíž už jí není špatně, jen jídlo cítí nebo vidí, je schopna se i najíst, aniž by jí bylo po všem zle. Bude jí za 4 měsíce 15 let. Celitin je báječný LÉK pro psychosomatické poruchy příjmu potravy a metabolismu. Měl by se povinně dávat na psychiatrických klinikách jako pomocná léčba poruch příjmu potravy.

Chci ještě říct, že mě trápilo hrozně snadné přibírání na váze v závislosti s nutkáním jíst víc. Připisovala jsem to velkému stresu... ano, souviselo to s tím. Jídlo mi dávalo životní energii, kterou jsem měla na nule, a život mi visel na vlásku. Přebytky, hlavně kvůli neschopnosti trávit, okamžitě ukládalo do zásob. Jíst méně nepřicházelo v úvahu, protože bych zkolabovala, takže jsem jedla podle potřeb těla, i když jsem skoro netrávila a byla jsem ucpanější a ucpanější. Hodně mi pomohly ostatní přípravky, Celitin byl třešinka na dortu, která už jen dopravila do branky předpřipravený gól. Cítím se díky tomu teď svobodně ve svém těle a ne už jako otrok jídla.

Děkuji Bohu za tento dar a nepřestanu za něj děkovat, protože mě na Energy opravdu navedl Bůh! Zachránil mi tak život, protože už jsem byla zralá na hospitalizaci, popř. operaci, ale tam bych nedostala pomoc k návratu do života. Vím, že bych tuto banální operaci nepřežila ve své slabosti, kterou na mě doktoři neviděli, a jejich medikamenty by mě taky zabily, protože by je moje tělo nebylo schopno přijmout, natož strávit. Jste Bohem požehnaná firma. S pozdravem a velkým DÍKY Vám všem za dobře a s láskou odvedenou práci