Nový Supertronic pro rok 2017

supertronic2017

V letošním roce se k rukám lékařů a terapeutů dostává inovovaná verze známého diagnostického přístroje Supertronic. V čem spočívá kouzlo nového a co od něj mohou očekávat nejen profesionálové, ale i klienti?

Nový Supertronic kromě drobného přístrojového vylepšení přichází především s novým komunikačním rozhraním. To prostřednictvím Bluetooth umožňuje uživatelům spojení s aplikací Supertronic, která je zdarma ke stažení v AppleStore pro tablety s operačním systémem iOS.

Nová aplikace je přínosem pro obě strany „hracího pole“. Z pohledu zákazníka je způsobem, jak být vtažen do dění. Může sledovat a být součástí celé posloupnosti kroků a v graficky elegantním pojetí se může „radovat z dobré kondice svého organismu“. Z pohledu obsluhy je zásadní inovací automatický odečet a zápis naměřených hodnot a možnost velkého přehledu, takzvaného big-picture. Ve fázi měření lze všechna data sledovat v reálném čase, průběh každého bodu hodnotit nejen v numerickém vyjádření, ale i prostřednictvím baru nebo dokonce na grafu, který umožňuje téměř absolutní úroveň vyhodnocení. Další fáze analýzy nabízí bezprecedentní úroveň přehlednosti a vhledu, který je tolik potřebný pro stanovení správné diagnózy a následného doporučení.