Bioelektricky v „cajku“

Bioelektricky v „cajku“

Fytomineral potřebuje úplně každý bez rozdílu věku, pohlaví či náboženského vyznání. Je to jeden z mála přípravků, bez kterých se tělo opravdu neobejde. Zvlášť v dnešní době, kdy je vlivem znečištění a dalších faktorů množství minerálů v rostlinných zdrojích v alarmujícím stavu, stejně jako vitaminy.

Lidské tělo je složitý systém vzájemně provázaných reakcí a všechny ty reakce potřebují minerály. Zásadně důležité jsou samozřejmě sodík, draslík, vápník a hořčík, to se všeobecně ví. Ale kdo by řekl, že se naše tělo neobejde ani bez vanadu, molybdenu nebo dokonce ytterbia? Všichni tito malí pomocníčci nás udržují v bioelektrické rovnováze, zajišťují efektivitu enzymatických řetězových reakcí a v neposlední řadě se podílejí i na syntéze DNA a správném naprogramování buněk. Být bioelektricky v cajku je zkrátka zárukou každodenní obnovy a regenerace.

MALIČKOSTMI K DOKONALOSTI
Moje máma mi vždycky říkala, že dokonalost je velká věc, ale vedou k ní maličkosti. Stejně tak k dokonalému fungování našeho těla mysli i duše dopomáhají naprosto nepostradatelné drobnosti. Stopová množství chemických prvků, o kterých se vám ani nezdálo. Fytomineral jich obsahuje celkem 64, což představuje víc než polovinu všech známých chemických prvků. Tyto malé drobnosti se podílejí na tvorbě tkání, regulují pochody látkové přeměny a zúčastňují se i procesu vedení nervových vzruchů. Minerální látky hrají také důležitou úlohu při zpomalování procesu stárnutí, a jelikož si je naše tělo nedokáže samo vytvořit, jsme odkázáni na jejich příjem z vnějších zdrojů.

PRASTARÉ MINERÁLNÍ ZDROJE
Ne všechny zdroje minerálů jsou ovšem bezpečné. Minerály v anorganické formě se obtížně vstřebávají a naopak mají tendenci se kumulovat ve tkáních a způsobovat vážné zdravotní komplikace, jako je ateroskleróza, srdeční problémy, ledvinové kameny či kloubní poruchy. Nejdokonalejší formou minerálů pro tělo vstřebatelnou až z 98 % je forma koloidní. Zatímco požitím nadbytečného množství anorganického minerálu může snadno dojít k otravě, v koloidní formě jsou minerály netoxické a nehrozí riziko jejich předávkování. Koloidní minerály dokonce detoxikují, zvyšují energetický výkon buněk a udržují bioelektrickou rovnováhu v lidském těle. Fytomineral obsahuje minerály právě v koloidní formě získané ze 100 milionů let starých rostlinných sedimentů, tedy z pralesů, které tu rostly ve třetihorách. Tolik z pohledu materiálního

POTRAVA PRO DUŠI
Z duchovního hlediska je Fytomineral mimořádně účinný prostředek stimulující duševní schopnosti, umí vyvolat pocity euforie, naplnění, povznesení a inspirace. Přivádí k jednotě, sounáležitosti, srovnává hodnoty a podněcuje člověka k tomu dělat to, k čemu je předurčen, a naplňovat tak svůj nejvyšší potenciál. Fytomineral dělá člověka zkrátka lepším...

Mgr. TEREZA VIKTOROVÁ