Už vím, že Energy nevyměním!

Už vím, že Energy nevyměním!

Od dětství trpím velkými potížemi s nohami. Ať už to byly bolesti kolen, kotníků, růstové bolesti kostí, bolesti třísel, od 16 let tvorba křečové žíly na pravé noze, ale hlavně obrovská tíha v nohách, která mi už v mládí nedovolila delší dobu stát a přerostla v nesnesitelné bolesti posledních 7 let. Prošla jsem velmi stresovým dětstvím se strachem o život, což přerostlo v těžké deprese, poruchy spánku kolem mých 20 let, a po porodu první dcery v těžký únavový syndrom.

Už od těhotenství jsem silně cítila nedostatek živin, přestože jsem jedla i ovoce a zeleninu. Moje pleť, vlasy i nehty byly vysušené, nic mi nepomáhalo, make-up mi nedržel a nevěděla jsem si už rady. Kožní lékař mi jasně řekl, že mi nemůže pomoci, když jsem překyselená, dehydrovaná, tudíž i podvyživená. Vypila jsem tedy asi 6 balení zeleného ječmene od Energy, upravila jídelníček, využila Fytomineral, Cytosan a další přípravky k tomu. První týden jsem nemohla spát, co dělalo moje tělo… Všechny buňky se praly o vzácný přísun živin, v těle byla hotová revoluce!

Nabírala jsem sílu, a to dokonce i na velmi lehký sport (pro běžné jedince), ale pro mě to bylo jako zdolat dvanáctistovku. Dokázala jsem i to, bavilo mě to a těšila jsem se na zlepšování kondice. Zhubla jsem velmi snadno asi 5 kg. Bez vašich přípravků nevím, co bych si počala. Znovu začínám s Cytosanem, říjnová akce pomohla mé peněžence si to dovolit, a těším se na výsledky. Naprosto jsem si vaše produkty zamilovala a už vím, že je nevyměním, přestože ráda zkouším nové a nové. Přeji mnoho dalších krásných produktů a úspěchů.

Srdečně zdraví GABRIELLA SOFIA OGHAMOMWAN, Všenice