Pentagram je cesta k celistvosti

Jak můžeme podpořit prvek Kov? 

Produkty Energy patřící ke Kovu jsou mnohé. Souvisí to s tím, že jeho orgánem jsou plíce, jež řídí obrannou energii, tedy imunitu. A na její posílení máme celou řadu přípravků.  

VIRONAL JE ZÁKLAD 

Pentagramovým produktem je zde Vironal. Byl sestaven tak, aby podporoval prvek Kov jako takový, zejména sílu pro obranu a dýchání. Jde ale také o regeneraci kůže, podporu činnosti tlustého střeva a pomoc při emoci žalu. Vironal obsahuje celou řadu bylin zaměřených na posílení imunity, ale rovněž působí intenzivně na slinivku, podporuje její činnost, což je zcela logické. Právě slinivka (slezina dle TČM) musí energii vyrobit, aby ji pak plíce mohly využít. Když se navíc podíváte na pentagram, je to slezina, kdo je matkou plic. Co tedy Vironal umí? Podpoří sílu plic, aby dobře regulovala veškerou energii v těle (proto také výborně fungují dechová cvičení na celou řadu onemocnění), dále podpoří speciálně obrannou energii. Posiluje činnost tlustého střeva, zejména při tak zvaném syndromu líného střeva, což je stav způsobený zpomalením střevní činnosti, jehož projevem je zácpa. 


Vironal podáme tehdy, je-li opravdu oslabená imunita, pokud předpokládáme, že časté nemoci jsou právě z tohoto oslabení. Tím,že se doplní naše obranná energie, člověk si dokáže velmi rychle a efektivně poradit s většinou infekcí.Krátce bych se ještě zmínila o antibiotikách. Antibiotika buď zastavují množení bakterií, nebo je přímo zabíjejí. Takže jsou velmi cenná, je-li zle. Nemá je však smysl podávat u virových nemocí ani při banálních infekcích, kdy má tělo možnost poradit si samo, třeba právě s podporou Vironalu. Pro naši imunitu je důležité setkávat se s nejrůznějšími infekčními potvůrkami a likvidovat je. Tím se trénuje, posiluje a získává paměť. Jakmile potká bacily znovu, už je dokáže efektivněji, rychleji a přesněji zlikvidovat. Vironal nic neudělá za nás. A to je moc dobře. Vironal nám dá sílu a naše imunita si pak poradí. Jinými slovy – po Vironalu buď neonemocníte (a byl prováděn výzkum,kdy se prokázalo, že děti předškolního věku onemocní o 70 % méně, pokud jej v epidemických obdobích užívají preventivně), anebo je nemoc rychleji probíhající a po jejím skončení se člověk brzy cítí dobře. Viróza díky němu netrvá týden, ale dva dny a za další den můžete jít do práce. Nemusíte ještě týden obnovovat síly. 

KOVOVÁ ARMÁDA 

Z výše uvedeného vyplývá, že by sek Vironalu hodil nějaký pomocník. Někdo, kdo by bakterie, viry nebo plísně ještě oslabil, aby to naše imunita měla jednodušší. A on existuje. Grepofit. Jakákoli jeho forma je účinná. Kapky fungují prakticky ihned, kapsle za hodinku, ale efekt déle vydrží. Na bolest v krku nebo jakékoli krční či ústní infekce je výborný Grepofit spray. Pokud máme bolest ze zánětu, horečku nebo jen nějaké zarudnutí – třeba po klíštěti, velmi se hodí Drags Imun, který zlikviduje jakoukoli horkost. A to jak při vnitřním užívání, tak při potírání přímo postižených míst. Převážně v systému Kov pracuje také Flavocel. Vynikající zdroj vitaminu C a bioflavonoidů, patřících mezi antioxidanty. To jsou látky, jež likvidují volné radikály – produkty metabolismu v našem těle, což je velmi důležité. Volné radikály dokážou vytvořit chyby v našem genetickém kódu, a to není moc velká legrace. Naštěstí naše úžasná těla naprostou většinu chyb umí opravit, a když jim pomůžeme Flavocelem, bude vše ještě rychlejší. Flavocel také přímo podporuje imunitu. 


Dalším kovovým želízkem v ohni jsou z terapeutického hlediska Cytosany. Výtažky z rašeliny, které dokážou na sebe navázat prakticky jakékoli látky do určité velikosti a my je pak můžeme bez další práce vyloučit z těla ven cestou stolice nebo moči. A nic nás to nestojí! Protože detoxikace většinou spotřebovává naši sílu na zpracování toho, čeho se zbavujeme. U Cytosanu je to jinak. Tím,že nás pročistí, zlepší naši energetickou situaci, a hlavně dokáže podpořit imunitu tím, že pomůže odstranit odpad. Odpad,který zbyl po předchozích zánětech,škodlivinách nebo léčbě. Cytosan Inovum zůstává díky obsahu zeleného jílu převážně ve střevě, a proto velmi dobře pracuje se záněty střev, kterých bohuželpořád přibývá...Střevo také zásadně podporujeProbiosan a Probiosan Inovum. Obaobnovují střevní mikroflóru, Probiosan Inovum navíc obsahuje imunitně mimořádnou látku zvanou kolostrum. Je to první mléko, které pije mládě savců, včetně člověčího, a je nabité dary od jeho matky – protilátkami a lehce stravitelnými živinami. A právě o protilátky nám jde. V Probiosanu Inovum je dále kompletní spektrum„hodných“ bakterií, které nám pomáhají trávit. Ono totiž střevo, které dobře netráví, tedy přesněji nevstřebává a nepředává do krve živiny, brání tvorbě kvalitní síly. A jak víme, je-li málo síly vůbec, je málo síly i pro imunitu. Posledním vysloveně „kovovým“produktem je Imunosan. Je sestaven tak, aby nejen posiloval jednotlivé složky imunity, ale také je dostával pod kontrolu,tedy reguloval. A to je velmi důležité,protože armáda, která nás chrání uvnitř nás samých, musí znát nejen čas k útoku,ale i k odchodu z bitevního pole. Přeji Vám, abyste všechny Vaše životní bitvy vyhráli.