O Droserinu – jak jinak než přehledně a k věci

droserin_3D_72dpi
Droserin
podporuje proudění energie ve svrchní vrstvě kůže. Regeneruje ji efektivně hlavně v případě, že je suchá, popraskaná, zanícená nebo má k tomu sklony. Pak je Droserin tou nejlepší preventivní volbou. Nejlépe je učinit tak ráno, kdy naše obranná energie WEI QI proudí těsně pod povrchem.

Odsud posud
Droserin nám pomůže udržet naše hranice, pokud se o ně stále někdo pokouší. Je ideálním krémem na ruce a ruce koneckonců určují rozsah naší osobní zóny. Chceme-li mít věci víc pod kontrolou, potřebujeme-li posílit vůli, promneme si ruce a jdeme na to, s Droserinem to půjde ještě líp. Dá nás do latě.

Droserinové tečky, kola a kruhy
Droserin je krémem lokálním – popraskané červenající oděrky kolem nehtů, šupinatá ložiska, opary, loupající se strupy – to jsou typické indikace pro použití Droserinu. Při velkoplošné aplikaci by mohl vést k uzavření do sebe, vytvoření si jakéhosi společenského brnění a z toho plynoucím pocitům osamělosti. 

Já jsem, já chci, já, já, já
Na úplně malé děti působí Droserin velmi dobře, pomáhá jim hlavně s kojeneckým nadýmáním a rozvíjí schopnost být sám sebou a být sám se sebou spokojený. Děti tak vede k samostatnosti a pocitu sebedůvěry... nic se ale nemá přehánět... posilování ega musí mít své hranice. Droserin proto u dětí nasadíme vždy, když jsou oslabené, to jsou totiž oslabené i jejich hranice a schopnost se bránit.

Integrita v davu
Jako ideální krém na ruce slouží Droserin všude tam, kde se setkáváme s velkým množstvím lidí, s každým si podáváme ruku, objímáme se atd. Droserin nám pomůže udržet takový odstup, jaký si přejeme, pomůže nám zachovat si vlastní hranice, vlastní integritu.