Enzymy celého těla, spojte se!

vitaflorin_3D_72dpi

Chemické řízení pochodů v našem těle je důmyslný mechanismus, který se dokáže regulovat sám. Celé to mají na starosti enzymy, ovlivňující povahu a rychlost všech biochemických pochodů v těle. Vitaminy, minerály a cukerné složky… to je strava našich enzymů, které pracují dnem i nocí, aby naše bytí udržely v chodu.

Měli bychom každý den olíznout dužinu aloe vera, dát si pár kuliček granátového jablka, pojíst trochu kdoulovce čínského a zakousnout list klanoprašky nebo… si vzít Vitaflorin. V něm jsou kromě těchto i výtažky z krále všech vitaminózních rostlin – rakytníku řešetlákového – který zpomaluje stárnutí a urychluje hojení. Celkový komplex extraktů ve Vitaflorinu přispívá k posílení regeneračních a samoléčivých schopností organismu. Velmi příznivě zasahuje do hojivých procesů tkání a sliznic. Podporuje zdravou psychiku a přispívá k odlehčení pohledu na věc. Dokonce pomáhá rozběhnout stagnující energii. Já osobně Vitaflorin používám jako takový univerzální nakopávač, protože zvyšuje celkovou odolnost, připravenost a schopnost reagovat. 

Univerzální nakopávač
Pokud máte před sebou nebo za sebou náročný den, dejte si Vitaflorin. Pokud cestujete, berte Vitaflorin. Pokud kouříte a pijete alkohol, přikusujte Vitaflorin. Pokud máte pocit, že je toho na vás moc, podpořte se Vitaflorinem. Pokud jste těhotná, berte Vitaflorin, pro doplnění sil na všechny ty enzymatické a biochemické pochody, které se ve vašem těle odehrávají. A konečně – pokud se chcete mít trochu víc pod kontrolou, aktivovat se a inhibovat podle potřeby, berte… vy víte co...