Jsem vděčná za pomoc

Jsem vděčná za pomoc

 

CYTOSAN INOVUM, PROTEKTIN

Mým prioritním problémem byl dlouhotrvající ekzém na bradě, který se zhoršoval po snědení uzeniny. Použila jsem Cytosan Inovum. Užívala jsem ho 3 týdny, ekzém se upravil. Vedlejším účinkem byla masivnější stolice, čímž byl potvrzen pročišťující efekt. V průběhu přestávky jsem zkusila uzeninu, ekzém se vrátil. Cytosan Inovum používám tedy opět a zvažuji Regalen. Na bradu jsem lokálně použila krém Protektin, po čase se ekzém objevil také pod nosem, krém aplikuji i tam. Současně používám mýdlo Protektin – hlavně na chodidla, každý večer i jako jejich masáž. Pokud se mi zachce, mýdlo obalím v kávové sedlině a vytvořím si peeling.

MAYTENUS ILLICIFOLIA

Jelikož jsem žena ve věku, kdy se hlásí klimakterium a s ním spojená hormonální nerovnováha, na doporučení jsem si vařila čaj Maytenus illicifolia. Udržel mě na pohodové úrovni, snesitelné i pro moje nejbližší. Užívala jsem ho tři týdny, pak byla týden přestávka. Takto to trvalo tři cykly, dokud se mi čaj neomrzel, zkrátka mi už nechutnal. Rozhodla jsem se, že si dám delší pauzu, aby mi opět přišel dobrý a nemusela jsem se při jeho pití přemáhat. Bonusem užívání tohoto čaje bylo pro mne (i manžela) vyplnění poprsí

FYTOMINERAL

Doma máme jako hlavní nápoj vodu z vodovodu. Na stole je s ní vždy připravený džbán. Do vody nakapu Fytomineral, abychom na něj nezapomínali. Vážím si tohoto přípravku a považuji ho za nejlepší elektrolyt. Protože členy naší rodiny jsou i sportovní koně a dvanáctiletý pes, dávám ho také jim. Díky Fytomineralu jsme všichni vitální. Dopřeji ho i balkonové zelenině a květinám – letničkám. Odvděčují se mi svou krásou a úrodou.

SKELEVET

Dvanáctiletý teriér, který si navzdory svému věku neodpustí ani 15 km dlouhou vycházku s koňmi, dostává tento přípravek. Zejména proto, abychom udrželi jeho aktivitu co nejdéle. Bere to tak vážně, že když jsem měla „obě ruce levé“ a podařilo se mi vysypat obsah kapsy na zem, nejraději by posbíral všechny kapsle sám. Bylo těžké vysvětlit mu, že už svou dávku ten večer dostal. I zvíře ví, co mu dělá dobře.

KOSMETIKA

Hned při prvním použití si mě získal a nedám dopustit na Dermaton oil. Dlouhodobě ho používám od hlavy až k patě. Mám vlnité blond vlasy, stále suché. Po umytí je okamžitě hydratuji tímto olejíčkem. Aplikuji ho i na tělo po sprchování. Stačí dvakrát do týdne, moje pleť vydrží vyživená a pěkná několik dní. Po příchodu z práce, když se odlíčím, použiji olej i na obličej, krk a dekolt. Cítím se po něm výborně. Používám ho také místo masky.

VISAGE SERUM

V životě se vyskytují více či méně náročná období. Ta náročná se projevují také na pleti. Při tomto problému mi výrazně pomohlo Visage serum. Používala jsem ho ráno i večer společně s krémem Cytovital renove. Díky séru zůstala moje pleť a výraz tváře bez poškození. Už teď se těším na další beauty výrobky!

RAW AMBROSIA

Jako prevenci proti jarní únavě, na podporu proti stresu, pro zachování mladosti a vitality, s vědomím, že bez enzymů to nepůjde, jsem se rozhodla použít Raw Ambrosii. Osvědčila se na sto dvacet procent. Je to výjimečná potravina. Zlepšila se moje vitalita, pozornost, soustředěnost, psychická odolnost. Po fyzické stránce mi stoupla výdrž, urychlila se regenerace při tělesné aktivitě. Kvalita mých vlasů, nehtů i pokožky je vyšší. Dokonce mám pocit, že to probudilo libido. Jedinou nevýhodou ambrosie bylo, že nás ji v rodině užívalo více, a proto rychle zmizela. Díky včelám a Energy! Ambrosie má zasloužené místo v naší rodině.

Shrnula jsem vám svoje pocity a poznatky o přípravcích Energy, za které jsem vděčná. V případě jakéhokoli diskomfortu se na ně opět s důvěrou obrátím.

DANIELA SÝKOROVÁ, Slovensko