ENERGY na letních zotavovacích akcích

 Nedávno jsem přemýšlela o tom, jak dlouho pracuji jako zdravotnice na letních dětských táborech, školách a školkách v přírodě, sportovních utkáních a akcích, kde je vyžadován zdravotní dozor. Byla jsem překvapena, že je to 18 let. Od minulého roku jsem přidala do mé zdravotnické výbavy i produkty Energy a musím říci, že jsem za ně moc ráda.

Rodiče se ptají, jaké produkty používám, a když jsem po jedné konzultaci zdravotního stavu dítěte s jeho maminkou řekla, že budu aplikovat „Dračí kapky“ a „Fyťák“, hned zajásala a byla zcela klidná. Jezdím s dětmi nejen po ČR, ale i do zahraničí. Zde se osvědčují výrobky proti sluníčku – po opalování Dermaton gel, vloni jsme v Itálii hojně využili Spiron proti komárům. V loňské sezoně nejvíce ošetření potřebovali vedoucí. Hlavně Artrin na bolení všech údů těla, Grepofit spray na bolení v krku, Drags Imun na bolesti břicha a Audiron do uší (asi něco nechtěli slyšet).

Děti byly usměvavé, odhodlané zažít spoustu nových věcí, a když se objevil sem tam nějaký škrábanec, tak to spravila voda, vlídné slovo a malá náplast. Touto cestou bych chtěla poděkovat za podporu společnosti Energy. Vážím si vaší práce a velmi kvalitních výrobků, které pomáhají nejen svojí konzistencí a složením, ale i ENERGIÍ.