Odvrátila jsem „faraonovu pomstu“

Nevím, kdo ten název vymyslel, ale pomsta to byla pořádná. A za co? Za moji neopatrnost. Šla jsem koupit ovoce, vybrala několik kousků, ale neměla jsem je do čeho dát. Tenoučký sáček ne a ne rozdělat, a tak jsem udělala něco, co nikdy nedělám. Olízla jsem si prst. Blesklo mi hlavou, že to nebylo nejlepší řešení, ale už se stalo. A „pomsta“ na sebe nedala dlouho čekat. V sobotu ráno jsem se probudila celá polámaná, každý kousek těla mě bolel. Nevěděla jsem, jak si sednout, kam dát bolavé nohy, podbřišek jsem měla jako podebraný. Bez velkého nadšení jsem vstala, na jídlo ani pomyšlení.

Trochu jsem se napila čaje, výhružně mi zahoukalo ve střevech a já se urychleně odebrala tam, kam i císař pán chodí pěšky. Co dělat? Co mám doma? Hned jsem si nasadila Drags Imun 3x 10 kapek s odstupem tří hodin a Cytosan Inovum 2x 1 kapsli. Ten mimo jiné upravuje zánětlivé stavy sliznic, tedy i střeva. Podbřišek, záda, ledviny a játra jsem si natřela Artrinem, stejně tak dlaně i chodidla, kde jsou zastoupeny všechny orgány. Na obličej, krk a prsa jsem použila Droserin. Krémy jsem aplikovala několikrát během dne. Celou sobotu jsem po lžičkách popíjela chladný čaj, vodu s Fytomineralem a vodu s citronem. Tekutiny a minerály je třeba doplňovat, protože je tělo průjmy ztrácí.

A samozřejmě odpočinek – toužebně vyhledávaná postel. V neděli už mně bylo nepatrně lépe. Tak opět Drags Imun 3x 10 kapek, místo Cytosanu Spirulinu Hawaii, která šetrněji detoxikuje a dodává tělu potřebné minerály, vitaminy a živiny. Krémy jsem opět nanášela několikrát za den. Péče se vyplatila, večer bylo jasné, že léčba zabrala. V pondělí už žádné střevní problémy nenastaly. Z postele jsem vstala spokojená, že je mi zase o trochu líp, a že bych tedy mohla něco málo udělat v domácnosti. Po dietní snídani jsem se opět odšourala do postele, protože přetrvávala velká únava. A trvalo ještě tři týdny, než jsem se cítila úplně zdráva. S léčbou jsem ale pokračovala až do úplného vybrání produktů.